Recept Afdrukken
Ovenschotel met kabeljauw, champignons en spinazie
Ovenschotel met kabeljauw, champignons en spinazie
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Ovenschotel met kabeljauw, champignons en spinazie
Instructies
  1. Doe de knoflook, de champignons, het citroensap, de azijn, de rode pepertjes, de bosui-ringetjes, de olie en de sojasaus in een keukenmachine en pureer dit.
  2. Marineer de kabeljauwfilet minimaal 30 minuten in deze kruidige champignonpuree.
  3. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  4. Leg de gemarineerde koolvis in een ovenschaal, verdeel de achtergebleven puree over de kabeljauwfilet en zet de ovenschaal 20 minuten in de oven.
  5. Stoom in de tussentijd de spinazie gaar.
  6. Schep de spinazie op je bord, leg de gemarineerde koolvis er bovenop en verdeel de de achtergebleven champignonpuree hierover.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!