Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Min. 200 g Kastanjechampignons gesneden
- Max. 300 g Bladspinazie
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 2 Rode pepertjes fijn gehakt
- Max. 50 g Bosui in ringetjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de knoflook, de champignons, het citroensap, de azijn, de rode pepertjes, de bosui-ringetjes, de olie en de sojasaus in een keukenmachine en pureer dit.
- Marineer de kabeljauwfilet minimaal 30 minuten in deze kruidige champignonpuree.
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Leg de gemarineerde koolvis in een ovenschaal, verdeel de achtergebleven puree over de kabeljauwfilet en zet de ovenschaal 20 minuten in de oven.
- Stoom in de tussentijd de spinazie gaar.
- Schep de spinazie op je bord, leg de gemarineerde koolvis er bovenop en verdeel de de achtergebleven champignonpuree hierover.
Deel dit Recept
Add comment