Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Prei grof gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 Venkelknol in blokjes gesneden
- Max. 50 g Harde geitenkaas (zonder additieven) geraspt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan, voeg de prei toe, dek de pan af en laat de prei zo'n 15 minuten stoven.
- Voeg de kokosmelk en een snuf peper toe en stoof de prei vervolgens nog zo'n 5 minuten.
- Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook, voeg de venkelblokjes toe en kook deze in 6-8 minuten beetgaar.
- Meng de beetgare venkelblokjes met de gestoofde prei en verdeel dit mengsel over de bodem van een ovenschaal.
- Bestrooi de groenten met de kaasrasp en plaats de schaal vervolgens zo'n 25 minuten in de oven (tot de kaas is gesmolten).
- Schep de inhoud van de ovenschaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment