Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in dunne plakken gesneden
- Max. 1 Courgette in dunne plakken gesneden
- Max. 2 Zongedroogde tomaatjes in reepjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 25 g Harde geitenkaas (zonder addutueven) geraspt
- Max. 1 Ei
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en verdeel de helft vd pompoenplakken over de bodem van een ovenschaal.
- Verdeel de helft vd plakjes courgette over de laag met pompoenplakjes en bestrooi deze laag met de uisnippers, de reepjes zon gedroogde tomaat, een snuf peper en de helft vd kaas.
- Vorm hier bovenop nog twee lagen met de resterende pompoen en courgetteplakjes, meng het ei met de resterende kaas en een snuf peper en verdeel dit mengsel over de laatste laag groenten (de laag met resterende courgetteplakken).
- Plaats de schaal zo'n 30 minuten in de oven (tot de kaas is gesmolten en het ei gestold). Schep de inhoud van de ovenschaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment