Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Min. 1 Lente-uitje in ringetjes gesneden
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180.
- Doe de bloemkoolroosjes in een kom, meng deze met de helft vd olie en een snuf peper, verdeel deze over de bodem van een ovenschaal en rooster ze in 15-20 minuten beetgaar.
- Verhit in de tussentijd de resterende olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze.
- Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
- Voeg de tomatensaus en basilicum toe, roer door en verhit dit zo'n 2 minuten.
- Haal de ovenschaal uit de oven, verdeel de inhoud van de pan over de geroosterde bloemkoolroosjes in de schaal, bestrooi het geheel met de kaas, plaats de schaal nog 8-10 minuten in de oven (tot de kaas gesmolten is), garneer de ovenschotel met de lente-ui ringetjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment