Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 250 g Cherrytomaatjes
- Min. 200 g Venkel grof gesneden
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breng een laagje water aan de kook en blancheer de venkel zo'n 4 minuten.
- Spoel de venkel af onder koud water en laat dit uitlekken.
- Verhit de olie in een pan en bak de venkel zo'n 2 minuten.
- Verdeel de tomaatjes samen met de geblancheerde venkel over een ovenschaal, bestrooi het groenten mengsel met zout, peper en citroenrasp en besprenkel het met de helft vd olie.
- Plaats de schaal zo'n 8 minuten in de oven.
- Meng de garnalen met peper, citroenrasp, citroensap en de andere helft vd olie, meng dit met de inhoud van de ovenschaal, schep dit mengsel op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment