Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Bloemkoolrijst
- Min. 100 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven)
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Paprika in blokjes gesneden
- Kruiden paprikapoeder, chilipoeder en cayennepeper
- Min. 1 handje Koriander fijn gehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en verhit de olie in een pan.
- Voeg de uisnippers, de knoflook en de kruiden toe en fruit dit.
- Voeg de tomatensaus, de sperziebonen, de olijven, de bloemkoolrijst, de garnalen en het citroensap toe en roer dit door.
- Verdeel dit mengsel over de bodem van een ovenschaal, dek de schaal af en plaats de schaal zo’n 30 minuten in de oven.
- Haal de afdekking van de schaal en plaats de schaal nogmaals (nu onafgedekt) in de oven (dit keer 5-10 minuten).
- Schep de inhoud van de ovenschaal op je bord, garneer met de koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment