Ovenschotel met broccoli en witlof
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Breng een laagje water aan de kook, kook de gehalveerde witlof stronkjes en de broccoli stukjes in 3-5 minuten beetgaar, voeg de bos ui ringetjes op het laatst (een minuutje hooguit) toe en laat de groenten vervolgens goed uitlekken.
  3. Meng de voorgekookte groenten met de gekookte varkensvlees blokjes, de mosterd en de kokosmelk en verdeel dit mengsel over de bodem van een ovenschaaltje.
  4. Bestrooi het geheel met peper en nootmuskaat, verdeel de kaasplakken over de inhoud van het ovenschaaltje en bestrooi met de basilicum.
  5. Verdeel de gehalveerde tomaatjes vervolgens over de kaas, bestrooi ook deze met een snuf peper en zet de ovenschaal zo’n 25 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is en een mooi kleurtje heeft verkregen.
  6. Verdeel de inhoud van de ovenschaal over je bord en serveer!