Recept Afdrukken
Ovenschotel met boerenkool en tomaten
Ovenschotel met boerenkool en tomaten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Ovenschotel met boerenkool en tomaten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uisnippers samen met de knoflook en het fijn gehakte chilipepertje.
  3. Roer hier komijnzaad en chilipeper vlokjes door.
  4. Roerbak dit een minuutje mee.
  5. Voeg de tomaten, tomatensaus en zout toe en laat dit zo'n 5-7 minuten pruttelen.
  6. Voeg de boerenkool en oregano toe en laat dit zo'n 12-15 minuten mee pruttelen (tot de boerenkool zacht is geworden en is geslonken).
  7. Schep de inhoud van de pan in een ovenschaal en breek de eieren hierboven open.
  8. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
  9. Plaats de schaal zo'n 10-12 minuten in de oven (tot de eieren gestold zijn).
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!