Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Min. 100 g Broccoli in roosjes gesneden
- Min. 100 g Boerenkool gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 2 Zon gedroogde tomaatjes (zonder additieven) in reepjes gesneden
- Max. 1 Ei
- Max. 30 g Mozzarella in plakjes gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 1 handje Basilicum
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de broccoli roosjes toe en bak dit zo'n 5 minuten mee.
- Voeg de boerenkool toe en bak ook dit een aantal minuten mee (tot het begint te slinken).
- Voeg de reepjes tomaat en een snuf peper toe en roer door tot het vocht in de pan verdampt is.
- Verdeel het groenten mengsel uit de pan over de bodem van een ovenschaal, meng het ei met de kokosmelk en giet dit mengsel over de groenten.
- Plaats de ovenschaal zo'n 20 minuten in de oven (tot het ei gestold is) en schep de inhoud van de schaal vervolgens op je bord.
- Verdeel de mozzarella stukjes en basilicumblaadjes over het gerecht en serveer!
Deel dit Recept
Add comment