Porties |
Ingrediënten
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Min. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 1 handje Oregano fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en breng een laagje water aan de kook.
- Kook de sperziebonen stukjes en bloemkool roosjes in zo'n 10 minuten beetgaar.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en het gehakt toe en bak het gehakt rul.
- Voeg de tomatensaus en oregano toe en roer dit goed door.
- Verdeel het gehakt-tomatensaus mengsel over de bodem van een ovenschotel.
- Giet de groenten af, verdeel de sperziebonen over het gehakt mengsel in de ovenschaal en schep de bloemkool roosjes in een keukenmachine.
- Voeg kokosmelk toe aan de bloemkoolroosjes en pureer de bloemkool tot een puree is ontstaan.
- Verdeel de bloemkoolpuree over de sperziebonen in de ovenschaal, bestrooi met de kaas, plaats de ovenschaal 15 minuten in de oven (tot de kaas gesmolten is), schep de inhoud van de ovenschaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment