Recept Afdrukken
Ovenschotel met bloemkool en sperziebonen
Ovenschotel met bloemkool en sperziebonen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Ovenschotel met bloemkool en sperziebonen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en breng een laagje water aan de kook.
  2. Kook de sperziebonen stukjes en bloemkool roosjes in zo'n 10 minuten beetgaar.
  3. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en het gehakt toe en bak het gehakt rul.
  4. Voeg de tomatensaus en oregano toe en roer dit goed door.
  5. Verdeel het gehakt-tomatensaus mengsel over de bodem van een ovenschotel.
  6. Giet de groenten af, verdeel de sperziebonen over het gehakt mengsel in de ovenschaal en schep de bloemkool roosjes in een keukenmachine.
  7. Voeg kokosmelk toe aan de bloemkoolroosjes en pureer de bloemkool tot een puree is ontstaan.
  8. Verdeel de bloemkoolpuree over de sperziebonen in de ovenschaal, bestrooi met de kaas, plaats de ovenschaal 15 minuten in de oven (tot de kaas gesmolten is), schep de inhoud van de ovenschaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!