Recept Afdrukken
Ovenschotel met bloemkool en rosbief
Ovenschotel met bloemkool en rosbief
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Ovenschotel met bloemkool en rosbief
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en meng de knoflook met de salie, de helft vd olie en de azijn.
  2. Wrijf de rosbief in met dit mengsel en leg de rosbief op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Verdeel de bloemkool roosjes omheen de rosbief en besprenkel deze met de resterende olie.
  4. Schuif de bakplaat 15 minuten in de oven, bestrooi de roosjes vervolgens met de kaasrasp en het fijn gehakte pepertje en schuif de bakplaat vervolgens nog 12-15 terug in de oven tot de rosbief medium rare is en de bloemkool roosjes een mooi kleurtje hebben gekregen.
  5. Laat de rosbief buiten de oven, afgedekt met folie 5 minuten rusten en meng in de tussentijd de geroosterde bloemkool roosjes met de rucola, het citroensap en het achtergebleven vleesnat.
  6. Snijd de rosbief in dunne plakjes, verdeel het rucola-bloemkool mengsel over je bord, verdeel de rosbief plakjes over de groenten en serveer
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!