Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 handje Salie fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 90 g Rosbief
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Min. 75 g Rucola
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en meng de knoflook met de salie, de helft vd olie en de azijn.
- Wrijf de rosbief in met dit mengsel en leg de rosbief op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Verdeel de bloemkool roosjes omheen de rosbief en besprenkel deze met de resterende olie.
- Schuif de bakplaat 15 minuten in de oven, bestrooi de roosjes vervolgens met de kaasrasp en het fijn gehakte pepertje en schuif de bakplaat vervolgens nog 12-15 terug in de oven tot de rosbief medium rare is en de bloemkool roosjes een mooi kleurtje hebben gekregen.
- Laat de rosbief buiten de oven, afgedekt met folie 5 minuten rusten en meng in de tussentijd de geroosterde bloemkool roosjes met de rucola, het citroensap en het achtergebleven vleesnat.
- Snijd de rosbief in dunne plakjes, verdeel het rucola-bloemkool mengsel over je bord, verdeel de rosbief plakjes over de groenten en serveer
Deel dit Recept
Add comment