Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 100 g Pure tomatensus (Passata)
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Min. 200 g Groene asperges houtige delen verwijderd
- Min. 200 g Shiitakes
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Zet de oven aan op grilstand (bovenwarmte).
- Breng een laagje water aan de kook en blancheer de asperges tot ze beetgaar zijn.
- Meng de sojasaus met de tomatensaus en een scheutje water, leg de kabeljauwfilet in een ovenschaal en begiet deze met de saus.
- Meng de groenten met peper en verdeel deze omheen de kabeljauwfilet.
- Zet de ovenschaal onder de gril van de oven en gril het geheel (roer na een aantal minuten de groenten even door) in zo'n 6-8 minuten gaar.
Deel dit Recept
Add comment