Recept Afdrukken
Ovenschotel met boerenkool, tomaat en ei
Ovenschotel met boerenkool, tomaat en ei
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Ovenschotel met boerenkool, tomaat en ei
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook, en het fijn gehakte pepertje tot ze zacht zijn geworden.
  3. Voeg komijnzaad en chilipepervlokjes toe en roer door.
  4. Voeg de fijn gehakte tomaten, de tomatensaus en wat zout toe en roerbak dit 5-7 minuten.
  5. Zet het vuur lager, voeg de boerenkool en oregano toe en laat dit 12-15 minuten pruttelen (tot de boerenkool zacht is geworden en is geslonken).
  6. Schep de inhoud van de pan in een ovenschaal, breek de eieren hierboven open en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
  7. Plaats de ovenschaal zo'n 10-12 minuten in de oven (tot de eieren gestold zijn).
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!