Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 2 Tomaten fijn gehakt
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 300 g Boerenkool grof gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Oregano fijn gehakt
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook, en het fijn gehakte pepertje tot ze zacht zijn geworden.
- Voeg komijnzaad en chilipepervlokjes toe en roer door.
- Voeg de fijn gehakte tomaten, de tomatensaus en wat zout toe en roerbak dit 5-7 minuten.
- Zet het vuur lager, voeg de boerenkool en oregano toe en laat dit 12-15 minuten pruttelen (tot de boerenkool zacht is geworden en is geslonken).
- Schep de inhoud van de pan in een ovenschaal, breek de eieren hierboven open en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
- Plaats de ovenschaal zo'n 10-12 minuten in de oven (tot de eieren gestold zijn).
Deel dit Recept
Add comment