Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Paprika's kapjes en zaadlijsten verwijderd
- Vulling-ingrediënten max. 100 g paneer (geraspt), min. 100 g bladspinazie, max. 10 g ui (gesnipperd), gemberpoeder, Garam Masala, korianderzaad, komijnzaad, kurkuma, chilipoeder, peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan,voeg de vulling ingrediënten toe en bak dit tot de spinazie is geslonken en het vocht verdampt is.
- Verdeel dit mengsel over de uitgeholde paprika's, plaats de gevulde paprika's in een ovenschaal en zet de schaal zo'n 20 minuten in de oven (tot de paprika's gaar zijn en een lichtelijk kleurtje hebben verkregen.
- Plaats de gevulde paprika's op je bord, garneer ze met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment