Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalm filet
- Max. 200 g Sperziebonen
- Max. 250 g Cherry tomaatjes gehalveerd
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Basilicum fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de basilicum samen met de helft vd olie in een keukenmachine en pureer dit tot een kruidenolie.
- Smeer de zalm hiermee in. Breng een laagje water aan de kook en blancheer de boontjes zo'n 3 minuten.
- Leg een blad bakpapier op je werkblad en leg hier de geblancheerde boontjes op.
- Besprenkel deze met de andere helft vd olie en bestrooi ze met peper.
- Bestrooi ook de zalm met peper en leg deze op de boontjes.
- Verdeel de gehalveerde tomaatjes over de zalm en vouw het bakpapier goed dicht.
- Laat de inhoud van het zalmpakketje in zo'n 20-28 minuten in een voor verwarmde oven op 180 graden gaar stomen.
Deel dit Recept
Add comment