Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette in dunne plakjes geschaafd
- Max. 200 g Cherry tomaatjes gehalveerd
- Max. 1 el Kappertjes zonder additieven
- Max. 120 g Wilde zalm filet
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg een fel bakpapier op de werkblad.
- Verdeel de groenten, de koriander en de kappertjes in het midden van het bakpapier en besprenkel de groenten met wat water.
- Leg de zalmfilet er bovenop, besprenkel het geheel met de olie en bestrooi het met peper.
- Vouw het bakpapier goed dicht tot een pakketje en stoom de inhoud van het pakketje in zo'n 18 minuten gaar in de voor verwarmde oven.
Deel dit Recept
Add comment