Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Kool (soort naar eigen voorkeur) gesneden
- Max. 1 Bosuitje fijn gesneden
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 1 handje Bladspinazie
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Marinade-ingrediënten max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 10 g knoflook (geperst), gemberpoeder, een paar druppels tabasco en peper
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), gemberpoeder, max. 1 chilipepertje (fijn gehakt), koriander (fijn gehakt) en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de kool met de bosui en de spinazie.
- Voeg de helft vd dressing toe en meng dit goed door de salade.
- Leg een vel bakpapier op je werkblad, leg de zalm in het midden en besprenkel de zalm met de marinade.
- Vouw het bakpapier stevig dicht, zodat een pakketje ontstaat en leg het pakketje in de oven.
- Controleer de zalm na zo'n 10-15 minuten op gaarheid en haal hem uit de oven zodra deze gaar is.
- Serveer de zalm samen met de koolsalade.
Deel dit Recept
Add comment