Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Koolvis (of andere witvis)
- Min. 300 g Champignons grof gehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Bieslook fijn gehakt
- Een aantal schijfjes Citroen
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Leg een flink stuk bakpapier op je werkblad en maak in het midden een bergje van de champignons.
- Leg de koolvisfilet op het bergje en bestrooi dit met de uisnippers en bieslook.
- Besprenkel het bergje met de olie, bestrooi met peper en leg hier de schijfjes citroen op.
- Vouw het bakpapier vervolgens stevig dicht tot een pakketje.
- Leg het pakketje zo'n 40 minuten in de voor verwarmde oven (tot de inhoud gaar is gestoomd).
Deel dit Recept
Add comment