Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 300 g Bladspinazie
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Korianderzaad
- Een snufje Komijnzaad
- Een snufje Paprikapoeder
- Een snufje All spice kaneel, nootmuskaat en kruidnagel
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de specerijen met de garnalen en de helft vd olie.
- Omwikkel de garnalen met folie en leg dit 30 minuten in de koeling om te marineren.
- Meng de spinazie met de andere helft vd olie olie en wat zout en leg dit midden op een blad bakpapier.
- Leg de gemarineerde garnalen hier bovenop en vouw het bakpapier stevig dicht tot een pakketje.
- Leg dit pakketje in een voor verwarmde oven en stoom de inhoud van het pakketje in zo'n 5-7 minuten gaar.
Deel dit Recept
Add comment