Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Min. 50 g Bloemkool tot korrels geraspt of gemalen
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 100 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Chilipepervlokjes
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de knoflook met de chilipepervlokjes, peper en zout en olie.
- Marineer de garnalen in dit mengsel.
- Leg bakpapier op je werkblad.
- Leg een hoopje bloemkoolkorrels in het midden en verdeel hier de fijn gesneden groenten over.
- Leg de gemarineerde garnalen daar bovenop en giet de achtergebleven marinade over het gehele hoopje.
- Vouw het bakpapier dicht tot een pakketje en leg deze zo'n 10 minuten op de BBQ of in een voor verwarmde oven (op 180 graden).
Deel dit Recept
Add comment