Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 50 g Bloemkoolrijst
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 100 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kuiden chilipepervlokjes en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de knoflook met de kruiden en de olie en marineer de garnalen in dit mengsel.
- Leg bakpapier op je werkblad, leg een hoopje bloemkoolkorrels in het midden van het bakpapier en verdeel hier de fijn gesneden groenten over.
- Leg de gemarineerde garnalen bovenop de groenten en giet de achtergebleven marinade over het gehele hoopje.
- Vouw het bakpapier dicht tot een pakketje en leg dit pakketje zo'n 10 minuten in de voor verwarmde oven.
Deel dit Recept
Add comment