Porties |
Ingrediënten
- Max.3 Portobello's
- Max. 1 Venkelknol
- Max. 2 Zon gedroogde tomaatjes (zonder additieven) in reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd 1 vd portobello's in blokjes en snijd ook de venkel in blokjes.
- Verhit de olie in een pan, voeg de portobello blokjes en venkelblokjes toe en bak dit zo'n 3 minuten.
- Voeg de zon gedroogde tomaat reepjes en de knoflook toe en bak dit 2 minuten mee.
- Verdeel de overige 2 portobello's over de bodem van een ovenschaal en vul deze met het venkel-portobello mengsel uit de pan.
- Plaats de schaal zo'n 18 minuten in de oven, schep de gevulde portobello's op je bord, garneer met de kaas schilfers en serveer!
Deel dit Recept
Add comment