Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 Eieren
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Garam Masala komijn, koriander, kardemom, peper, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met een snufje zout.
- Voeg de knoflook met wat kerriepoeder toe en bak dit even mee.
- Voeg de pompoenstukjes toe samen met een beetje water, zodat de pompoen gaar kan worden zonder droog te koken.
- Giet de pompoen af, zodra deze gaar is en bestrooi met zout en garam masala.
- Klop de eieren los.
- Voeg de eieren toe aan de gare pompoenstukjes en roer door.
- Schep het pompoen-ei-mengsel in de cakevorm en zet de cake zo'n 25 minuten in de voor verwarmde oven (tot deze gaar is van binnen).
Deel dit Recept
Add comment