Recept Afdrukken
Oranje cake
Oranje cake
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Oranje cake
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met een snufje zout.
  3. Voeg de knoflook met wat kerriepoeder toe en bak dit even mee.
  4. Voeg de pompoenstukjes toe samen met een beetje water, zodat de pompoen gaar kan worden zonder droog te koken.
  5. Giet de pompoen af, zodra deze gaar is en bestrooi met zout en garam masala.
  6. Klop de eieren los.
  7. Voeg de eieren toe aan de gare pompoenstukjes en roer door.
  8. Schep het pompoen-ei-mengsel in de cakevorm en zet de cake zo'n 25 minuten in de voor verwarmde oven (tot deze gaar is van binnen).
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!