Porties |
Ingrediënten
- Dressing-ingrediënten max 1 eetlepel citroensap, max. 50 g olijven (op waterbasis, zonder additieven), fijn gehakt, max. 10 g knoflook (geperst), peterselie (fijn gehakt) en basilicum (fijn gehakt)
- Min. 1 Venkelknol in grove plakken gesneden
- Max, 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ en besmeer de venkelplakken aan beide kanten met de olie.
- Rooster de ingevette venkelplakken eerst aan één kant (tot ze een kleurtje beginnen te krijgen) en draai ze vervolgens om.
- Bestrooi de plakken met de kaas en rooster ze vervolgens tot ook de andere kant een kleurtje heeft gekregen en de kaas gesmolten is.
- Verdeel de geroosterde, gegratineerde venkelplakken over je bord, besprenkel ze met de kruidige olijvendressing en serveer!
Deel dit Recept
Add comment