Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 200 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 100 g Groene asperges houtige delen verwijderd en in stukjes gesneden
- Max. 120 g Biefstuk in reepjes gesneden
- Min. 200 g Shiitakes
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Gember geraspt
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en roerbak de broccoliroosjes, de uisnippers en de aspergestukjes in zo'n 5 minuten beetgaar.
- Schep de groenten vervolgens uit de pan.
- Doe de biefstukreepjes in de pan, roerbak deze rondom bruin en schep ook deze uit de pan.
- Roerbak de shiitakes samen met de knoflook en gemberpoeder 3-4 minuten tot het vocht verdampt is.
- Voeg de biefstukreepjes, de beetgare groenten en de sojasaus toe en meng dit goed.
- Garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment