Omelet met winterpostelein en kastanjechampignons
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Lunch
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 2
Eieren
Min. 100
g
Kastanjechampignons
in plakjes gesneden
Min. 50
g
Winterpostelein
grof geknipt
Min. 1
handje
Bieslook
fijn geknipt
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Max. 1
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Een snufje
Peper
Instructies
Verhit de olie in een pan. Voeg de knoflook en de champignonplakjes toe en bak dit zo’n 5 minuten.
Kluts de eieren en roer de postelein, de bieslook en een snuf peper door het eimengsel.
Schep de inhoud van de pan bij dit eimengsel en roer door.
Giet het omelet mengsel in de pan, verdeel het goed over de bodem van de pan en laat de onderkant van de omelet in zo’n 5 minuten stollen.
Keer de omelet om, laat ook de andere kant stollen, schep de omelet op je bord en serveer!
Gerelateerd