Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 2 Tomaten fijn gesneder
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Mosterdzaad
- Max. 2 Eieren
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Een snufje Korianderzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met het pepertje.
- Voeg knoflook, mosterdzaad en de tomatenstukjes toe en bak dit zo'n 2 minuten mee.
- Klop de eieren samen met de kokosmelk los in een kom, roer hier het korianderzaad en de verse koriander doorheen en breng op smaak met zout en peper.
- Giet dit mengsel in de pan, bak de omelet zo'n 3-4 minuten op het gasfornuis (tot de onderkant gestold is) en zet de pan vervolgens onder de gril van de oven tot ook de bovenkant gestold is.
Deel dit Recept
Add comment