Porties |
Ingrediënten
- Min. 150 g Bloemkool fijn gesneden en voorgekookt
- Min. 100 g Courgette fijn gesneden
- Max. 2 Eieren
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Kurkuma
- Een snufje Chilipepervlokjes
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een pan en roerbak de groenten kortstondig.
- Kluts de eieren los en meng deze met de kokosmelk, de kurkuma en een snuf zout.
- Schep de groenten uit de pan, voeg de resterende olie toe aan de pan, giet het eimengsel in de pan en bak dit tot de onderkant gestold is.
- Draai het gebakken ei om, zet het vuur lager, verdeel de gebakken groenten over het ei en bestrooi dit met de chilivlokjes.
- Schep de omelet op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment