Recept Afdrukken
Olijf-tonijn cake
Olijf-tonijn cake
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Olijf-tonijn cake
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
  2. Laat de tonijn uitlekken, prak het fijn met een vork en meng het met de peterselie.
  3. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
  4. Voeg het tonijn-peterselie mengsel en de olijfstukjes toe, bak dit zo'n 4-5 minuten mee en zet het vuur vervolgens uit.
  5. Meng de eieren met de afgekoelde inhoud vd pan, schep dit mengsel in de cakevorm en druk het goed aan.
  6. Zet de cake zo'n 30-35 minuten in de oven (tot deze gaar en goudbruin is geworden) en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!