Porties |
Ingrediënten
- Max. 30 g Tonijn uit blik (op waterbasis)
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven) fijn gehakt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
- Laat de tonijn uitlekken, prak het fijn met een vork en meng het met de peterselie.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg het tonijn-peterselie mengsel en de olijfstukjes toe, bak dit zo'n 4-5 minuten mee en zet het vuur vervolgens uit.
- Meng de eieren met de afgekoelde inhoud vd pan, schep dit mengsel in de cakevorm en druk het goed aan.
- Zet de cake zo'n 30-35 minuten in de oven (tot deze gaar en goudbruin is geworden) en serveer!
Deel dit Recept
Add comment