Oesterzwam salade met mozzarella
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 75
g
Rucola
Max. 1
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Max. 55
g
Light mozzarella
Max. 50
g
Prei
in reepjes gesneden
Max. 300
g
Oesterzwammen
Max. 1
el
(Appel)azijn
Een snufje
Peper
Instructies
Meng de helft vd olie met de rucola en de peper.
Breng een laagje water aan de kook en kook de prei reepjes zo’n 2-3 minuten.
Scheur de oesterzwammen in grove stukken, verhit de andere helft vd olie in een pan en bak de paddenstoelen zo’n 2-3 minuten.
Blus dit met azijn en bestrooi dit met een snuf peper.
Verdeel de rucola over je bord en verdeel hier de gebakken paddenstoelen, de gekookte prei reepjes en de mozzarella over.
Bestrooi met extra peper en serveer!
Gerelateerd