Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Pompoen in hele kleine blokjes gesneden
- Max. 50 g Bladspinazie fijn gehakt
- Max. 50 g Courgette geraspt
- Max. 1.5 Ei
- Max. 20 g Feta verkruimeld
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de pompoenblokjes tot ze enigszins zacht zijn geworden.
- Doe de blokjes in een kom en meng ze met de fijn gehakte spinazie.
- Meng de eieren met de kokosmelk en voeg de pompoen, spinazie, courgetterasp en feta al roerend toe.
- Bestrooi met zout en peper.
- Schep dit beslag in één of meerdere muffinvormpjes en plaats deze 20-30 minuten in de oven (tot ze gaar zijn).
Deel dit Recept
Add comment