Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Pompoen zeer fijn gehakt
- Max. 50 g Spinazie fijn gehakt
- Max. 50 g Courgette geraspt
- Max. 1.5 Ei
- Max. 20 g Light feta verkruimeld
- Max. 0.5 el Kokos/olijfol koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de pompoenblokjes tot ze enigszins zacht zijn geworden.
- Meng de eieren met de kokosmelk en voeg de gebakken pompoen, de spinazie, de courgetterasp, de feta kruimels en een snuf peper al roerend toe.
- Verdeel dit mengsel over een aantal muffin vormpjes en plaats deze 20-30 minuten in de oven (tot ze gaar zijn).
Deel dit Recept
Add comment