Porties |
Ingrediënten
- Max. 1.5 Ei
- Max. 30 g Naturel tofu verkruimeld
- Max. 200 g Courgette in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 handje Basilicum fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 g en verhit de olie in een pan.
- Voeg de uisnippers, de knoflook en de courgette blokjes toe, roerbak dit zo'n 5 minuten en laat dit mengsel vervolgens afkoelen.
- Doe de eieren samen met de basilicum, het courgette mengsel uit de pan en de tofu kruimels in een kom en meng dit goed.
- Verdeel dit mengsel over een aantal muffin vormpjes, plaats de vormpjes 30-45 minuten (tot ze gaar zijn) in de oven, laat ze tot een gewenste temperatuur afkoelen en serveer!
Deel dit Recept
Add comment