Recept Afdrukken
Muffins met bloemkool en kabeljauw
Muffins met bloemkool en kabeljauw
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Muffins met bloemkool en kabeljauw
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe en kook deze in zo'n 15 minuten gaar.
  3. Stoom in de tussentijd boven een andere pan met kokend water de kabeljauw filet gaar en scheur de gare filet vervolgens (na afkoeling) aan flarden.
  4. Giet de bloemkool af en stamp de roosjes tot een puree.
  5. Meng de bloemkoolpuree met de kabeljauwstukjes, de eieren, de olie, de knoflook, een snuf peper en een snuf kerriepoeder, verdeel dit mengsel over een aantal muffin vormpjes en druk dit wat aan.
  6. Zet de vormpjes zo'n 25 minuten in de voor verwarmde oven.
  7. Schep de muffins op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!