Met venkel gevulde paprika
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en breng een laagje water aan de kook.
  2. Blancheer de venkelknol helften zo’n 8 minuten, dep ze droog en snijd ze in reepjes.
  3. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
  4. Doe de gefruite ui en knoflook in en kom, meng ze met de fetablokjes en de venkelreepjes, vul de ingekeepte paprika met dit mengsel en plaats de gevulde paprika in een ovenschaal.
  5. Meng de tomatensaus met de peterselie en de chilipepervlokjes, schenk de saus over de gevulde paprika’s, dek de ovenschaal af met folie en gaar de paprika’s zo’n 30 minuten in de oven.
  6. Haal de paprika’s inclusief saus uit de ovenschaal, plaats hem op je bord, garneer met de pistachenoten en serveer!