Recept Afdrukken
Met venkel gevulde paprika
Met venkel gevulde paprika
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Met venkel gevulde paprika
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en breng een laagje water aan de kook.
  2. Blancheer de venkelknol helften zo'n 8 minuten, dep ze droog en snijd ze in reepjes.
  3. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
  4. Doe de gefruite ui en knoflook in en kom, meng ze met de fetablokjes en de venkelreepjes, vul de ingekeepte paprika met dit mengsel en plaats de gevulde paprika in een ovenschaal.
  5. Meng de tomatensaus met de peterselie en de chilipepervlokjes, schenk de saus over de gevulde paprika's, dek de ovenschaal af met folie en gaar de paprika's zo'n 30 minuten in de oven.
  6. Haal de paprika's inclusief saus uit de ovenschaal, plaats hem op je bord, garneer met de pistachenoten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!