Met tomaatjes en feta gevulde pompoen van de BBQ
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
  • Max. 1 Flespompoengehalveerd en draden en pitten verwijderd
  • Max. 1el Olijfoliekoud geperst (extra vergine)
  • Vuling-ingrediëntenmin. 100 g cherrytomaatjes (in partjes gesneden), max. 10 g (rode) ui (gesnipperd), max 75 g feta (verkruimeld), min. 1 handje peterselie (fijn gehakt) en peper
Instructies
  1. Verhit de BBQ en wrijf de pompoen-helften in met de olie.
  2. Leg de pompoen-helften met de gesneden kant naar boven op de BBQ, sluit de deksel vd BBQ en rooster de pompoen-helften zo’n 30 minuten (tot het vruchtvlees zacht is geworden).
  3. Meng de vulling-ingrediënten, vul de holtes van de pompoen-helften (zodra de roostertijd verstreken is) met dit mengsel, plaats de gevulde pompoen-helften nog 15 minuten op de (afgesloten) BBQ (tot de vulling gaar is) en serveer!