Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette gehalveerd en uitgehold
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 60 g Naturel tofu verkruimeld
- Max. 20 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 Tomaat in blokjes gesneden
- Kruiden paprikapoeder, oregano, peper en max. 1 fijn gemalen chilipepertje
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en verhit de olie in een pan.
- Voeg de uisnippers, de knoflook, de tofu kruimels en het vruchtvlees vd courgette toe en roerbak dit een aantal minuten.
- Voeg de tomatenblokjes en de kruiden toe en roerbak dit een aantal minuten mee.
- Vul de holtes van de courgette met het mengsel uit de pan, plaats ze in een ovenschaal en bestrooi ze met de kaasrasp.
- Plaats de schaal zo'n 15 minuten in de oven (tot de kaas is gesmolten, maar nog niet te donker is), schep de gevulde courgette op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment