Met taugé gevulde tomaten
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Lunch
,
Tussendoortje
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Max. 4
grote
Vleestomaten
Kruiden
kerriepoeder en peper
Min. 1
Bosuitje
in ringetjes gesneden
Min. 100
g
Taugé
Max. 1.5
Ei
Max. 10
g
Parmezaanse kaas
geraspt
Max. 1
el
Ongezoete sojasaus (Tamari)
Max. 20
g
Rauwe zonnebloempitten
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden, snijd een kapje af van de tomaten, hol ze uit en laat ze uitlekken.
Meng de eieren met de kruiden, de kaasrasp, de taugé, de bosui ringetjes en de sojasaus en vul de tomaten met dit mengsel.
Zet de tomaten in een ovenschaal en plaats deze zo’n 20 minuten in de oven (tot de eieren gestold zijn).
Schep de gevulde tomaten op je bord, bestrooi ze met de zonnebloempitten en serveer!
Gerelateerd