Recept Afdrukken
Met taugé gevulde tomaten
Met taugé gevulde tomaten
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Met taugé gevulde tomaten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden, snijd een kapje af van de tomaten, hol ze uit en laat ze uitlekken.
  2. Meng de eieren met de kruiden, de kaasrasp, de taugé, de bosui ringetjes en de sojasaus en vul de tomaten met dit mengsel.
  3. Zet de tomaten in een ovenschaal en plaats deze zo'n 20 minuten in de oven (tot de eieren gestold zijn).
  4. Schep de gevulde tomaten op je bord, bestrooi ze met de zonnebloempitten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!