Recept Afdrukken
Met spinazie gevulde koolrabi
Met spinazie gevulde koolrabi
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Met spinazie gevulde koolrabi
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en breng een laagje water aan de kook.
  2. Kook de koolrabi knol in 20-30 minuten beetgaar.
  3. Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de spinazie en een snuf peper toe en laat dit al roerend slinken.
  4. Halveer de beetgare koolrabi knol, hol beide helften uit, snijd het vruchtvlees in blokjes, meng de blokjes met de spinazie en vul de holtes van de koolrabi helften met dit mengsel.
  5. Plaats de gevulde koolrabi helften in een ovenschaal, bestrooi de vulling met de kaas, plaats de schaal 10-12 minuten in de oven (tot de kaas gesmolten is) en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!