Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Koolrabi knol
- Min. 200 g Bladspinazie
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en breng een laagje water aan de kook.
- Kook de koolrabi knol in 20-30 minuten beetgaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de spinazie en een snuf peper toe en laat dit al roerend slinken.
- Halveer de beetgare koolrabi knol, hol beide helften uit, snijd het vruchtvlees in blokjes, meng de blokjes met de spinazie en vul de holtes van de koolrabi helften met dit mengsel.
- Plaats de gevulde koolrabi helften in een ovenschaal, bestrooi de vulling met de kaas, plaats de schaal 10-12 minuten in de oven (tot de kaas gesmolten is) en serveer!
Deel dit Recept
Add comment