Porties |
Ingrediënten
- Max. 3 Grote tomaten
- Max. 50 g Bladspinazie
- Max. 100 g Champignons in kleine blokjes gesneden
- Max. 75 g Feta in kleine blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitten
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd het kapje van de tomaten en hol ze uit met een klein lepeltje.
- Zet de uitgeholde tomaten even op de kop om het vocht eruit te laten lekken.
- Verhit de olie in een pan en bak de champignonblokjes.
- Voeg de spinazie toe en bak dit mee tot het geslonken is en het vocht verdampt is.
- Breng de inhoud van de pan op smaak met zout en peper.
- Zet de tomaten en een ovenschaal en schep hier het gebakken groentenmengsel in.
- Verdeel de feta over de gevulde tomaten en zet ze zo'n 20-25 minuten in de oven.
- Garneer met de pijnboompitjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment