Recept Afdrukken
Met spinazie en feta gevulde tomaten
Met spinazie en feta gevulde tomaten
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Met spinazie en feta gevulde tomaten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd het kapje van de tomaten en hol ze uit met een klein lepeltje.
  3. Zet de uitgeholde tomaten even op de kop om het vocht eruit te laten lekken.
  4. Verhit de olie in een pan en bak de champignonblokjes.
  5. Voeg de spinazie toe en bak dit mee tot het geslonken is en het vocht verdampt is.
  6. Breng de inhoud van de pan op smaak met zout en peper.
  7. Zet de tomaten en een ovenschaal en schep hier het gebakken groentenmengsel in.
  8. Verdeel de feta over de gevulde tomaten en zet ze zo'n 20-25 minuten in de oven.
  9. Garneer met de pijnboompitjes en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!