Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette in de lengte gehalveerd
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 100 g Champignons fijn gesneden
- Max. 50 g Bladspinazie
- Max. 75 g Feta verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Bestrijk de courgette-helften met de helft vd olie en bestrooi met peper en zout.
- Leg bakpapier op de bakplaat en leg de courgette-helften met de gesneden kant naar beneden op de bakplaat.
- Plaats de courgette 15 minuten in de oven.
- Gebruik een lepeltje om vervolgens het zachte vruchtvlees eruit te scheppen en een holte te creëren.
- Verhit de olie in een pan en bak de uisnippers samen met de champignons zo'n 7-10 minuten.
- Voeg de knoflook toe en bak dit 2 minuutjes mee.
- Schep de inhoud van de pan in een kom.
- Roer hier snel de spinazie, de helft vd feta door (nu de ingrediënten nog warm zijn).
- Verdeel dit mengsel over de uitgeholde courgette-helften.
- Verdeel de andere helft vd feta over de gevulde courgette-helften en plaats ze vervolgens nog 15-20 minuten in de oven.
Deel dit Recept
Add comment