Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 (Bolvormige)pompoen uitgehold (zaadlijsten verwijderd)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Kruiden kaneel, roosmarijn en peper
- Min. 200 g Paddenstoelen (shiitakes, oesterzwammen en champignons) grof gehakt
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 120 g Biefstuk in reepjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de helft vd olie met de kruiden en smeer de binnenkant van de pompoen in met dit mengsel.
- Plaats de uitgeholde pompoen vervolgens 45 minuten in de oven om te roosteren.
- Verhit in de tussentijd de resterende olie in een pan en roerbak de paddenstoelenstukjes samen met de knoflook tot ze zacht zijn geworden.
- Voeg de biefstukreepjes samen met de kokosmelk en de bosui ringetjes toe en bak deze mee tot ze dichtgeschroeid zijn.
- Haal de geroosterde pompoen uit de oven, schep de inhoud van de pan in de holte van de pompoen en serveer!
Deel dit Recept
Add comment