Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Puntpaprika in de lengte gehalveerd
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 200 g Shiitakes in stukjes gescheurd
- Max. 100 g Bloemkoolrijst
- Max. 35 g Parmezaase kaas geraspt
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden, verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de shiitake stukjes toe en bak dit een aantal minuten.
- Meng de inhoud van de pan met de overige ingrediënten (m.u.v. de gehalveerde paprika) en vul de paprika helften met dit mengsel.
- Plaats de gevulde paprika helften op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats de bakplaat zo'n 15 minuten in de oven (tot de kaas gesmolten is).
- Schep de gevulde paprika helften op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment