Recept Afdrukken
Met rundvlees en tomaten gevulde pompoen
Met rundvlees en tomaten gevulde pompoen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Met rundvlees en tomaten gevulde pompoen
Instructies
  1. Verhit de olie in een grote stoofpan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
  2. Voeg de vleesblokjes toe, bestrooi deze met peper en bak ze een paar minuten mee.
  3. Voeg de tomatenblokjes, de tomatensaus het pompoenvruchtvlees (in blokjes gesneden), komijnzaad en kaneel toe, roer dit door en voeg vervolgens een laagje water toe tot de gehele inhoud van de pan onder een laagje water staat.
  4. Breng het vocht aan de kook, zet het vuur laag en laat het rundvlees stoven tot de blokjes gaar en zacht zijn (minimaal 20-30 minuten).
  5. Vul in de tussentijd de holtes van de pompoen met warm water om het overgebleven vruchtvlees te laten garen gedurende het stoven.
  6. Giet, zodra het stoofvlees gaar is, het water uit de pompoenholtes, schep het stoofgerecht in de holtes, garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!