Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Rosbief in dunne plakjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Rucola
- Min. 100 g Komkommer in reepjes gesneden
- Max. 2 Zon gedroogde tomaatjes (zonder additieven) in dunne reepjes gesneden
- Min. 1 handje Bieslook
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), Italiaanse tuinkruiden en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de rosbief plakjes toe en braad deze kort aan.
- Leg de aangebraden rosbief plakjes op je werkblad en schep wat rucola samen met wat reepjes zon gedroogde tomaat en wat komkommer reepjes op elk plakje rosbief.
- Rol de rosbief plakjes op omheen de vulling en zet de rolletjes vast met een prikker.
- Besprenkel de rolletjes met de dressing en bewaar de rolletjes in de koeling tot het moment van serveren!
Deel dit Recept
Add comment