Recept Afdrukken
Met rucola en tomaat gevulde rosbief rolletjes
Met rucola en tomaat gevulde rosbief rolletjes
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Met rucola en tomaat gevulde rosbief rolletjes
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de rosbief plakjes toe en braad deze kort aan.
  2. Leg de aangebraden rosbief plakjes op je werkblad en schep wat rucola samen met wat reepjes zon gedroogde tomaat en wat komkommer reepjes op elk plakje rosbief.
  3. Rol de rosbief plakjes op omheen de vulling en zet de rolletjes vast met een prikker.
  4. Besprenkel de rolletjes met de dressing en bewaar de rolletjes in de koeling tot het moment van serveren!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!