Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Flespompoen uitgehold
- Max. 60 g Mager rundergehakt
- Max. 1 Ei los geklopt
- Min. 200 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden komijnzaad, peper en roosmarijn
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de champignons toe en bak deze zo'n 3 minuten mee.
- Voeg het gehakt en de kruiden toe en bak het gehakt in zo'n 7 minuten rul.
- Laat de inhoud van de pan afkoelen, roer het los geklopte ei door het mengsel in de pan en schep het mengsel vervolgens in de holtes van de pompoenhelften.
- Plaats de gevulde helften min. 45 minuten in de oven (tot het vruchtvlees gaar is en de eieren gestold.
Deel dit Recept
Add comment