Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Rosbief in dunne plakjes gesneden
- Max. 300 g Pompoen geraspt
- Max. 1 Bosuitje fijn gehakt
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de pompoenrasp samen met de knoflook toe en bak dit een minuutje.
- Schep de pompoenrasp uit de pan, meng het met het fijn gehakte bosuitje en de sojasaus en zet dit mengsel apart.
- Bestrooi de rosbief plakjes met peper, verdeel het pompoenrasp mengsel over de plakjes rosbief, rol de plakjes op omheen de vulling en bindt de rolletjes vast met kookdraad.
- Verhit de achtergebleven olie in de pan opnieuw, voeg de rosbief rolletjes toe en bak ze al draaiend in zo'n 5 minuten bruin en gaar.
- Bewaar de rolletjes na afkoeling in de koeling tot het moment van serveren.
Deel dit Recept
Add comment