Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Rode paprika's gehalveerd en zaadlijsten verwijderd
- Min. 100 g Bloemkoolrijst
- Min. 100 g Peultjes
- Min. 50 g Taugé
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitten
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Bestrijk de paprika helften met de helft vd olie en verdeel ze over de bodem van een ovenschaal.
- Dek de schaal af met bakpapier en plaats de ovenschaal zo'n 20 minuten in de oven.
- Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook en stoom hierboven de bloemkoolrijst gaar.
- Verhit de resterende olie in een pan, voeg de peultjes en de taugé toe en bak deze tot ze beetgaar zijn (hooguit een paar minuten).
- Meng de gare bloemkoolrijst met de groenten in de pan en de sojasaus en vul de gare paprika helften met dit mengsel.
- Plaats de gevulde paprika helften opnieuw in de oven (nog zo'n 10 minuten) tot alle groenten een mooi kleurtje hebben verkregen maar nog niet te donker zijn geworden.
- Plaats de gevulde paprika helften op je bord.
Deel dit Recept
Add comment