Recept Afdrukken
Met peultjes en bloemkoolrijst gevulde paprika
Met peultjes en bloemkoolrijst gevulde paprika
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Met peultjes en bloemkoolrijst gevulde paprika
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Bestrijk de paprika helften met de helft vd olie en verdeel ze over de bodem van een ovenschaal.
  3. Dek de schaal af met bakpapier en plaats de ovenschaal zo'n 20 minuten in de oven.
  4. Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook en stoom hierboven de bloemkoolrijst gaar.
  5. Verhit de resterende olie in een pan, voeg de peultjes en de taugé toe en bak deze tot ze beetgaar zijn (hooguit een paar minuten).
  6. Meng de gare bloemkoolrijst met de groenten in de pan en de sojasaus en vul de gare paprika helften met dit mengsel.
  7. Plaats de gevulde paprika helften opnieuw in de oven (nog zo'n 10 minuten) tot alle groenten een mooi kleurtje hebben verkregen maar nog niet te donker zijn geworden.
  8. Plaats de gevulde paprika helften op je bord.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!